Kysymykset & vastaukset

Tilausta koskevat kysymykset

Voinko tilata tuotteen myös puhelimitse tai sähköpostitse?

Kyllä, ja me autamme sinua tietenkin kun teet tilauksen. Huomioi kuitenkin, että emme voi tarjota sinulle kaikkia maksutapoja, kun tilaat puhelimitse tai sähköpostitse.

Miksi en ole saanut tilausvahvistusta sähköpostitse?

Kun tilaus on käsitelty, lähetämme sinulle aina tilausvahvistuksen sähköpostitse. Jos et saa sähköpostia muutaman minuutin kuluttua tilauksen tekemisen jälkeen, saattaa tekninen ongelma olla syy siihen tai sähköpostiosoitteessasi saattaa olla ongelma. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Niin kauan kuin tilauksesi ei ole vielä tuotantovaiheessa, voimme peruuttaa tilauksesi. Lähetä meille sähköposti ja ilmoita tilauksesi numero.

Voinko muuttaa tilaustani?

Niin kauan kuin tilauksesi ei ole vielä tuotantovaiheessa, voimme huomioda muutospyyntösi. Lähetä meille sähköposti ja ilmoita tilauksesi numero.

Voinko palauttaa tilaukseni?

clipsumilta tilatut tavarat valmistetaan aina määriteltyihin mittoihin asiakkaan määrittelyjen mukaisesti. Siksi asiakkaalla ei ole peruuttamis- tai palautusoikeutta.

Miten minun tulee toimia jos tahdon valittaa?

On parasta ilmoittaa meille tuotevirheistä tai tuotantovirheistä kirjallisesti osoitteeseen support@clipsum.com. Dokumentoi virheet kuvilla mikäli mahdollista. Virheelliset tuotteet korvataan välittömästi ilmaiseksi.


Maksamista ja toimitusta koskevat kysymykset

Mitä maksutapoja on käytettävissä?

Lasku
Luottokortti
Paypal
Etukäteismaksu

Paljonko toimitus maksaa?

Ilmainen toimitus tilauksen ollessa/ylittäessä 100 €

Kuinka kauan toimitus kestää?

Arvioitu toimitusaika: torstai, 26. toukokuuta 2022 - maanantai, 30. toukokuuta 2022

Miten voin seurata pakettini lähetystilaa?

Kun tilauksesi on käsitelty, saat toimitusilmoituksen sähköpostitse paketin seurantanumerolla. Tällä numerolla voit milloin tahansa seurata pakettisi lähetystilaa.

Voinko lähettää canvastaulun toiselle vastaanottajalle lahjana?

Voit antaa toisen toimitusosoitteen. Lahjapakkauksia ei kuitenkaan tällä hetkellä vielä ole saatavana.

Miten minun tulee toimia jos lähetys on vaurioitunut?

Tarkista, että tuotteessa ei ole kuljetuksesta johtuneita vaurioita heti tuotteen vastaanoton jälkeen. Kuljetus on riittävästi vakuutettu ja tuotteesi korvataan. Ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian.


Onko sinulla muita kysymyksiä?